Despre mine

In calitate de antrenor fitness, va ajut sa va concentrati asupra rezultatelor si va impiedic sa pierdeti timpul facand antrenamente ineficiente sau inutile. Am un plan care va va ajuta sa obtineti cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp posibil. Principalul motiv pentru care oamenii doresc sa aiba antrenor personal este sa piarda in greutate, sa dobandeasca un tonus muscular si sa-si formeze un corp armonios.

Daca doriti sa eliminati grasimea si sa va imbunatatiti fermitatea corpului, ca si antrenor personal va pot ajuta sa gasiti calea potrivita pentru atingerea acestui scop. Motivatia psihologica este esentiala insa va asigur ca puterea este in mintea voastra.

De ce sa ma alegi ca antrenor personal de fitness?

• Siguranta
Daca nu aveti deloc experienta in domeniul fitness , va spun ca nimeni nu se naste stiind, important este sa stiti cum se fac corect miscarile, care este tehnica de executie pentru a preveni accidentarile. Avand un antrenor care controleaza anumite aspecte tehnice, veti vedea evolutia personala intr-un mod dovedit si fiabil.

• Aleg un plan personalizat
Pentru mine cel mai important este sa analizez starea actuala a clientului si, in functie de aceasta ,sa stabilesc ce masuri trebuie luate atat la nivel fizic cat si din punct de vedere al alimentatiei. Stim cu totii ca, daca vrem sa slabim trebuie sa mancam mai putin, insa dieta nu trebuie sa fie drastica. Totodata, este important sa definim obiective adecvate, clare. Dorinta de a face provocari imposibile nu va face decat sa va demotiveze . Ca si instructor personal, va ajut sa atingeti ceea ce va propuneti intr-un mod rapid si fiabil, va voi ajuta sa aveti mai multa motivatie si voi crea un program personal de exercitii fizice si de nutritie. In acest fel veti sti ce trebuie sa faceti si, de asemenea, ceea ce ar trebui sa mancati pentru a va mentine in forma.

• Eficienta
Daca aveti ca obiectiv imbunatatirea aspectului corporal si nu aveti prea multe idei despre cum sa incepeti, in loc sa “cheltuiti” timpul in investigarea elementelor de baza ale antrenamentului, alimentatia in functie de comportamentul vostru fata de substantele nutritive, ce suplimente trebuie sa luati, e bine sa va adresati persoanei potrivite. Cu un antrenor personal economisiti timp, deoarece veti face doar exercitiile care va ajuta cel mai mult sa va atingeti obiectivul.

• Invatare
O viziune riguroasa asupra tuturor informatiilor legate de sport si nutritie va fi un adevarat “cadou” pentru persoana care o primeste. Veti inlatura orice mit sau legenda urbana pe care ati auzit-o in cercul dvs. de prieteni sau ati citit-o pe forum . Pornind de la un punct anterior, actiunile efectuate de anumiti oameni la anumite momente si in anumite circumstante nu sunt valabile si pentru alte persoane.

• Motivatie
Antrenorul personal va fi acolo pentru a va motiva in fiecare antrenament si pentru a va oferi starea pozitiva de care aveti nevoie in fiecare moment. Datorita progresului pe care il veti realiza, nivelul dvs. de motivatie va creste. Cu ajutorul instruirii specializate, in fiecare antrenament vor fi adaugate noi exercitii. Motivatia si distractia merg mana in mana, astfel incat fiecare sesiune de antrenament va fi o incantare pentru mintea ta, in ciuda “suferintei” fizice. Cu siguranta nu veti abandona!!!

• Rezultatele

Cu ajutorul antrenorului personal dvs. veti lua decizii sigure si eficiente. Cand lucrati cu un Trainer personal va mentineti focalizat si motivat, evitati posibilele raniri si eforturi periculoase. El este ghidul tau, te sprijina in fiecare pas al evolutiei tale.Acesta este punctul cel mai important si nu este altceva decat realizarea obiectivului initial. Dupa ce ati depus efort, a venit timpul sa colectati recompensa, care va fi vizibila. Totodata veti primi si o lectie intreaga de valori, abilitati ale invingerii, stimei de sine, increderea in fortele proprii, si a cunoasterii mai bune a propriei persoane.

Acum ca stiti beneficiile este timpul sa gasiti pe cineva care stie cum sa va ghideze pe aceasta cale, iar eu sunt persoana ideala. Ma puteti contacta online, aici.

Distribuie si prietenilor...
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

danvasilache.ro | Toate drepturile asupra continutului sunt rezervate!