De ce ai nevoie
3 linguri de unt de arahide cremos
2 linguri de sos de soia, cu continut redus de sodiu
1 lingura de zeama de lime
1 lingurita de sos picant Sriracha
1 lingurita de zahar brun inchis
1 lingurita de ulei din seminte de susan prajite
120 gr de spaghete din faina integrala, fierte (pastreaza 1/4 ceasca de apa fiarta)
2 cesti de pui la rotisor, taiate feliute
4 cepe verzi, feliate marunt
Fulgi de ardei rosu (optional)
Cum le prepari
Intr-un bol mare, amesteca untul de arahide, sosul de soia, zeama de lime, sosul de Sriracha, zaharul, uleiul de susan si cel putin doua linguri de apa fiarta. Adauga spaghetele si amesteca bine, pana se omogenizeaza. Pune bucatile de pui si jumatate din cantitatea de ceapa verde. Imparte mancarea in doua boluri si orneaza-le cu ceapa ramasa si fulgi de ardei rosu. Vei obtine doua portii.
Per portie
634 calorii, 59gr proteine, 54g carbohidrati (9 g fibre), 20 g grasimi. Pofta buna.